Ben je die gebraden kalkoen en gestoofde peertjes ook beu? Wil je deze Kerst wel eens iets anders dan kroketten en vleessaus?

Laat je inspireren door het oeuvre van culinair genie Yotam Ottolenghi en tover deze Kerst een feestmaaltijd op tafel die iedereen zal omverblazen!

De gerechten in deze workshop zijn gebaseerd op enkele typische Ottolenghi ingrediënten zoals zwarte look, tahini en harissa en eren zijn kenmerkende groenterijke stijl met een knipoog naar de Midden-Oosterse keuken.

Alle gerechten zijn echter wel volledig gecreërd door Vegamuze.

Op het menu:

  • hapje van traag-gegaarde prei met bieslooksalsa en miso aïoli
  • authentieke hummus met gegrilde blauwe druif, koriander olie en homemade flatbread
  • Gevulde pompoen met parelcouscous, verse kruiden en yoghurt-tahini saus
  • Gegrilde spruitjes met zwarte limoen en granaatappel
  • Knolselder aan het spit met zwarte look marinade met een rose harissa gravy
  • aardappel gratin met sumac uitjes en za'atar pesto
  • tahini brownie met gegrilde ananas en limoen kwark

Wanneer?

  • woensdag 7/12/2022 om 18u30 (tot +/- 22u30)

Prijs?

  • €70 per persoon

Extra info?

  • feestelijk apertief bij ontvangst. aangepaste wijnen bij diner
  • je krijgt een uitgebreide receptenbundel mee naar huis
  • meenemen: kookschort en tupperware doosjes :)

Inschrijven

Inschrijven voor deze workshop is niet meer mogelijk.