Samen bakken we verschillende desserts met groenten in de hoofdrol. Van traditioneel tot avontuurlijk, deze workshop heeft het allemaal!

Deze workshop is ideaal voor iedereen die houdt van zoet, maar ook eens iets anders wilt dan de klassieke quatre quart of een biscuittaart.

We staan stil bij de uitdagingen (en voordelen!) van vegan bakken en je gaat naar huis met heel wat handige tips en tricks om jouw bakavontuur ook thuis verder te zetten.

Op het menu:

  • Glutenvrije zoete aardappel brownies
  • doperwt madeleines met lavendel en citroen
  • witte asperge cheesecake met een bodem van speculoos
  • groene asperge cupcakes met munt en citroenmelisse
  • rode biet pancakes met laurier-bosvruchten compôte
  • Siciliaanse sinaasappelcake
  • chocolate fudge cake met paksoi
  • frangipane met venkel en rabarber

Wanneer?

21/5/2025

18u30-22u

Prijs?

€70pp (inclusief aperitief, uitgebreide receptenbundel en heerlijke feesttafel gevuld met dessertjes, koffie, thee en homemade limonades)

Extra info

Vergeet zeker niet om je tupperware bakjes mee te nemen want alle restjes mag je mee naar huis nemen.

Inschrijven

Er zijn nog 16 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend