Aan het einde van de zomer regent het courgetten, tomaten en komkommers... hoe zorg je ervoor dat je heel het jaar kunt genieten van deze groenten?

In deze workshop neemt Marco je mee op sleeptouw en toont hij jou hoe je de zomer in een bokaaltje stopt: van authentieke kimchi tot pittige hotsauces en natuurlijk gefermenteerde drankjes.

Alle groenten en fruit die we tijdens de workshop gebruiken komen recht van het veld en dat proef je!

Tijdens de workshop maken we diverse fermenten die je mee naar huis kunt nemen, maar proef je ook hoe je deze fermenten tot een lekkere maaltijd kunt omtoveren!

Neem je eigen bokaaltjes mee en creëer de lekkerste fermenten om heel het jaar door van te genieten!

Op het menu

  • courgette kimchi
  • komkommer kimchi
  • homemade hotsauce
  • tomatenchutney
  • lacto-gefermenteerde kerstomaatjes
  • gepickelde aubergine
  • natuurlijke framboos limonade
  • besjes-laurier confituur
  • gefermenteerde Mexicaanse pico de gallo
  • rode biet kvass

Wanneer?

10/9/2025

18u30-22u

Prijs?

€70 per persoon

Extra info?

Prijs inclusief aperitief, hapjes gemaakt met de diverse fermenten, uitgebreide receptenbundel en een weelde aan gefermenteerde producten om mee naar huis te nemen!

- allergenen: gluten, soja, noten

Inschrijven

Er zijn nog 12 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend