De Indische keuken behoort tot mijn alltime favorites.

De smaken zijn explosief, de kleuren springen in het oog en de texturen dansen over de tong. Ware comfort food met heel veel sterallures dus!

In deze workshop neem ik jullie mee op specerijen route en leg ik je uit hoe elke Indische curry thuis lekker kunt klaarmaken. Daarnaast maken we enkele klassiekers zoals samosas, tikka massala en korma en leer ik jullie spelen met Indische smaakmakers om Vlaamse groenten naar een hoger niveau te tillen.

Op met menu:

  • theatrale Bombay bloemkool met tikka massalasaus
  • homemade parathas, oh yeah!
  • Easy Peasy pastinaak Samosas
  • authentieke Korma met lokale pompoen uit Gent
  • Betoverende freestyle Thoran
  • de allerbeste bhaji met tamarinde chutney
  • groener dan groen saag paneer

Wanneer?

8/11/2023 om 18u30 (eindtijd +/- 22u)

Prijs?

€73 per persoon

Extra info

Workshop inclusief apertief, drank, heerlijk menu en uitgebreide receptenbundel!

Inschrijven

Er zijn nog 13 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 73,00

Totaal: € 73,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend