De Indische keuken behoort tot mijn alltime favorites.

De smaken zijn explosief, de kleuren springen in het oog en de texturen dansen over de tong. Ware comfort food met heel veel sterallures dus!

In deze workshop neem ik jullie mee op specerijen route en leg ik je uit hoe je elke Indische curry thuis lekker kunt klaarmaken. Daarnaast maken we enkele klassiekers zoals samosas, tikka massala en korma en leer ik jullie spelen met Indische smaakmakers om Vlaamse groenten naar een hoger niveau te tillen.

Op met menu:

  • theatrale Bombay bloemkool met tikka massalasaus
  • homemade parathas, oh yeah!
  • Easy Peasy Samosas
  • authentieke Korma met lokale lente groenten uit Gent
  • Sri Lankaanse linzendahl met gegrilde witte asperge en curryblad temper
  • Noord-Indische rode biet curry
  • de allerbeste koolrabi bhaji met tamarinde chutney
  • groener dan groen saag paneer

Wanneer?

23/4 /2025 om 18u30 (eindtijd +/- 22u)

Prijs?

€70 per persoon (nclusief apertief, drank, heerlijk menu en uitgebreide receptenbunde)

Extra info

Neem zeker enkele tupperware potjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen!

Inschrijven

Er zijn nog 6 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend