In het voorjaar neem ik je mee op een culinaire reis door Thailand – zonder het vliegtuig te nemen. Na een maand reizen, koken en proeven in Chiang Mai, Bangkok en op de eilanden in het zuiden, keer ik terug met mijn notitieboek vol geuren, smaken en verhalen.
Tijdens deze driedelige workshopreeks ontdek je de veelzijdigheid van de Thaise keuken: van de frisse, kruidige gerechten uit het noorden tot de pittige streetfoodklassiekers van Bangkok en de kokosrijke curries van het zuiden.
Alles wat we maken is volledig vegan, maar blijft trouw aan de authentieke Thaise smaken. Geen imitatie, maar een eerlijke vertaling – met gefermenteerde sojasaus in plaats van vissaus, verse kruiden, limoenblad en chili’s in de hoofdrol. Verwacht een levendige mix van koken, proeven en ontdekken.
Elke sessie staat op zichzelf, maar samen vormen ze een reis door een van de meest geurige keukens ter wereld.
€210 (ipv €240 )
Neem zeker voldoende tupperware mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen.
Inclusief uitgebreid diner, receptenbundel en een oase aan leuke reisweetjes.
Schrijf je in voor heel de reeks helemaal onderaan deze pagina of schrijf je in voor 1 of meerdere aparte workshops.
Er zijn nog 9 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?