Begin februari, wanneer de dagen nog kort zijn en het lichaam snakt naar zon en energie, halen we het zonlicht gewoon in de keuken. In deze citrusworkshop draait alles rond frisheid, kleur en de kracht van vitamine C.

We verkennen hoe citrus niet alleen gerechten opfrist, maar ook diepgang en balans brengt: de romigheid van een citroenrisotto, de kruidige warmte van een burnt lemon curry, en het bloemige aroma van bergamot scones. Van hartig tot zoet, in deze workshop leer je citrus op de beste en lekkerste manieren combineren.

Het wordt een avond vol geuren en kleuren, met gerechten die de winter verlichten en je immuunsysteem een boost geven. Verwacht verrassende combinaties, handige tips om zuur perfect in balans te brengen, en vooral: veel vrolijkheid in de keuken

Op het menu:

  • authentieke citroenrisotto à la medici
  • Thaise burnt lemon curry
  • Tajine met witloof, dadels en sinaasappel
  • Rode biet en bloedsinaasappel carpaccio
  • Japanse udonsalade met pompelmoesponzu
  • Bergamot scones met avocadoboter en gerookte wortel
  • Homemade pim's koekjes met verse sinaasappel
  • de allerbeste lemon meringue pie!

Wanneer?

4/2/2026

18u30-22u30

Prijs?

€75 per persoon

Extra info

Workshop inclusief apertief, drank, heerlijk menu en uitgebreide receptenbundel!

bevat: gluten, noten, soja, pinda

Inschrijven

Er zijn nog 16 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 75,00

Totaal: € 75,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend