Bangkok ademt eten. Op elke straathoek vind je wokvlammen, sissende pannen en stapels verse kruiden. In deze sessie duiken we in de bruisende wereld van Thais streetfood en de klassieke gerechten van Centraal-Thailand.

We wokken een geurige Pad Thai, stampen onze eigen currypasta voor Kaeng Khiao Wan (groene curry) en maken krokante maïsbeignets (Tod Man Khao Pod) met hun typische zoetzure komkommerdip. Uiteraard ontbreekt de mango sticky rice niet – hét symbool van het hete seizoen en de perfecte afsluiter van een zonnige maaltijd.

Een workshop vol kleur, tempo en geur – alsof je even in een eetkraam in Bangkok staat te koken.

Deze workshop maakt deel uit van de Smaak van Thailand workshopreeks. Voor meer info, klik hier.

In deze workshop maken we gebruik van de volgende allergenen: gluten, pinda, soja, sesam

Op het menu:

  • Pad thai: dé klassieker en met reden!
  • Pad Kaprao: de nog ongekende klassieker (maar daar komt na deze workshop verandering in)
  • Kaeng Khiao Wan: de enige echte groene curry
  • Tod Man Khao pod: gefrituurde maisbeignets met komkommerdip
  • Tom Yum soep: fris, aromatisch, heerlijk!
  • Panang curry
  • Boat noodles
  • de allerlekkerste mango sticky rice

Wanneer?

woensdag 18/3/26

18u30 - 22u00

Prijs?

€80 per persoon

Extra info?

Neem zeker voldoende tupperware doosjes mee want alle restjes mag je mee naar huis nemen!

Inschrijven

Er zijn nog 16 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
Voor hoeveel mensen wil je inschrijven?

Deelnemers

Per persoon

€ 80,00

Totaal: € 80,00

Je korting wordt in de volgende stap verrekend