Rotterdam: Vegan City Trip Deluxe

Rotterdam mag dan al een übermoderne stad zijn met een skyline om bij te blozen, de Nederlandse stad blijft een vat vol gezelligheid met bruisende volkse wijkjes en hipster buurten. Ook het vegan aanbod is booming business en daarom nummer 1 op het Vegamuze lijstje als bestemming voor een weekendje weg. Ontdek de stad én het heerlijke eten op een laidback manier met een frisse combo van stadsrondleidingen en vrije tijd om de verschillende eco-friendly shop hotspots te ontdekken.

Na een geslaagde eerste editie gaan we deze keer een stapje verder en gaan we all out in deze Rotterdam Deluxe city trip! (Lees hier het verslag van de 1e editie naar Rotterdam)
Tijdens dit weekendje weg genieten we de klok rond van heerlijk eten: van raw salad bowls en Instagram-worthy toetjes tot authentieke Aziatisch en luxueuze fine dining… honger zal je zeker niet hebben! Daarnaast overnachten we in een übermodern hotel in het centrum van de stad, want vegan reizen kan best luxueus zijn!

rotterdam-1500x1500

Bovendien heb je de unieke kans om je reisgenoten op voorhand al beter te leren kennen! Reizen in groep zorgt steeds voor een leuke dynamiek, maar het is een stuk aangenamer als je elkaar al eens op voorhand gezien hebt voor je samen op de trein stapt, niet? Daarom kan je vooraf deelnemen aan de Rotterdam Kookworkshop! Tijdens deze kookworkshop focussen we op enkele typische toffe Nederlandse gerechtjes én leer je ondertussen je medereizigers kennen. Leuk én handig! Deze workshop is optioneel en kost €35/pp. De workshop vindt plaats in Gent.

Praktisch

Datum
zaterdag 3 en zondag 4 maart 2018

Logies
Verblijf in een modern hotel in het centrum van de stad. De overnachting is standaard op een tweepersoonskamer met twin beds.

Transport
Vervoer heen-en terug naar Rotterdam zit niet in de prijs inbegrepen. Verplaatsingen met openbaar vervoer ter plekke wél.

Eten
We starten met een heerlijke lunch op zaterdagmiddag en eindigen met een avondmaal op zondagavond. Alle maaltijden (inclusief tussendoortjes) zijn inbegrepen.

Prijs

€399 per persoon *

  • Inbegrepen: openbaar vervoer ter plaatse, overnachting, alle maaltijden
  • Niet inbegrepen: vervoer heen en terug Rotterdam, ziekte- en bijstandsverzekering, annulatieverzekering, eventuele consumpties buiten de geplande stops.
  • Inclusief kookworkshop komt het op €434
  • Opgelet: de reis gaat door vanaf 6 deelnemers

Klaar om te boeken?