Rotterdam: Vegan Walhalla boven de Moerdijk

Rotterdam mag dan al een übermoderne stad zijn met een skyline om bij te blozen, de Nederlandse stad blijft een vat vol gezelligheid met bruisende volkse wijkjes en hipster buurten. Ook het vegan aanbod is booming business en daarom nummer 1 op het Vegamuze lijstje als bestemming voor een weekendje weg. Ontdek de stad én het heerlijke eten op een laidback manier met een frisse combo van stadsrondleidingen en vrije tijd om de verschillende eco-friendly shop hotspots te ontdekken.

Tijdens dit weekendje weg genieten we de klok rond van heerlijk eten: van raw salad bowls en Instagram-worthy toetjes tot authentieke Aziatisch en luxueuze fine dining… honger zal je zeker niet hebben!

rotterdam-1500x1500

Bovendien heb je de unieke kans om je reisgenoten op voorhand al beter te leren kennen! Reizen in groep zorgt steeds voor een leuke dynamiek, maar het is een stuk aangenamer als je elkaar al eens op voorhand gezien hebt voor je samen op de trein stapt, niet? Daarom kan je op zaterdag 30 oktober (een weekje op voorhand dus) deelnemen aan de Rotterdam Kookworkshop! Tijdens deze kookworkshop focussen we op enkele typische toffe Nederlandse gerechtjes én leer je ondertussen je medereizigers kennen. Leuk én handig! Deze workshop is optioneel en kost €40/pp. De workshop vindt plaats in Gent.

Praktisch

Datum
zaterdag 4 en zondag 5 november

Logies
Verblijf in een groene hostel in het centrum van de stad

Transport
We vertrekken op zaterdagochtend vanuit het Station Antwerpen Centraal. Ter plekke verplaatsen we ons te voet en met het openbaar vervoer.

Eten
We starten met een heerlijke lunch op zaterdagmiddag en eindigen met een avondmaal op zondagavond. Alle maaltijden (inclusief tussendoortjes) zijn inbegrepen.

Prijs

€350 per persoon *

  • Inbegrepen: transport naar Rotterdam en terug, openbaar vervoer ter plaatse, overnachting, alle maaltijden
  • Niet inbegrepen: ziekte- en bijstandsverzekering, annulatieverzekering, eventuele consumpties buiten de geplande stops.
  • Inclusief kookworkshop komt het op €390
  • Opgelet: de reis gaat door vanaf 6 deelnemers

Wil je liever op eigen houtje naar Rotterdam komen of is een vertrek vanuit Antwerpen om? Dan kan je deze reis ook boeken zonder transport van -en naar Rotterdam. Dit aan €300 pp.

Klaar om te boeken?