London: where vegan becomes mainstream

Maar liefst 6% van het Verenigd Koninkrijk noemen zichzelf veganist en 20% van al die vegans wonen in Londen. Needless to say: London is the place to be als je op zoek bent naar funky en lekker vegan food. Tijdens de culinaire city trip eet je van ‘s ochtends tot ‘s avonds je buik rond met heerlijk plantaardig eten; van streetfood in Camden Market en Shoreditch tot fine dining in Marlybone!

img_20180104_173711_479-1500x1500

We besteden aandacht aan ecologie en duurzaamheid en gaan op bezoek bij lokale ondernemers die hun groene visie wisten om te zetten in succes. Maar uiteraard mogen de traditionele bezienswaardigheden niet ontbreken! Hoewel lekkere eetadresjes onze GPS zijn door deze bruisende stad, verliezen we de tourist hotspot niet uit het oog. Wil jij een foto van jezelf met London Eye? Ik neem deze graag voor jou!

Bovendien heb je de unieke kans om je reisgenoten op voorhand al beter te leren kennen! Reizen in groep zorgt steeds voor een leuke dynamiek, maar het is een stuk aangenamer als je elkaar al eens op voorhand gezien hebt voor je samen op de trein stapt, niet? Daarom kan je op zaterdag 24 maart deelnemen aan de 'I love London' Kookworkshop! Tijdens deze kookworkshop focussen we op enkele typische toffe Londense streetfoodgerechtjes én leer je ondertussen je medereizigers kennen. Leuk én handig! Deze workshop is optioneel en kost €30/pp. De workshop vindt plaats in Gent.

Praktisch

Deze reis is powered by ZuiDERHuiS. Vegamuze is jouw gids!
Datum
van donderdagochtend 5 april tot en met zondagavond 8 april 2018

Logies
Verblijf het sublieme 5 sterrenhotel La Suite in het centrum van de stad. Een groen luxe hotel mét vegan ontbijt, wat moet je nog meer hebben?

Transport
Transport heen en terug naar Londen zit niet in de standaardprijs inbegrepen; dit om iedereen de vrijheid te geven de meeste efficiënte vervoerskeuze te maken. Indien je dat wenst, kan je wel eenvoudig via ons een Eurostar ticket aan een voordelig tarief boeken. We verzamelen donderdagvoormiddag in St Pancras Station in Londen en gaan van daaruit samen richting het hotel. Ter plekke verplaatsen we ons te voet en met het openbaar vervoer.

Eten
We starten met een heerlijke lunch op donderdagmiddag en eindigen met een zondagse brunch op 8 april. Alle maaltijden zijn inbegrepen; enkel het streetfood eten dien je nog apart te betalen.

Avond
Elke avond staat er ook steeds een leuke activiteit gepland. Dit kan gaan van een groovy cocktailbar tot een adembenemende nachtwandeling langs de Thames. Alle avondactiviteiten zijn optioneel en dus niet verplicht. Wil jij liever vroeg gaan slapen? Dan is dit zeker geen probleem

Prijs

765€ per persoon

  • Inbegrepen: overnachting in 5 sterren hotel La Suite mét heerlijk vegan ontbijt, eten in restaurants en cafés (lunch, avondmaal, brunch en afternoon tea), verplaatsing ter plekke, entreegeld
  • Niet inbegrepen: transport heen en terug Londen, 2x streetfood lunch , eventuele consumptie tijdens avondactiviteiten
  • Opgelet: de reis gaat door vanaf 8 deelnemers

OPTIES:

  1. Wil je toch graag dat wij jouw vervoer naar Londen regelen? Geen probleem! Laat het ons weten!
  2. Op 24 maart 2018 is er een kennismakingskookworkshop. Tijdens deze kookworkshop leer je alvast je medereizigers kennen, krijg je al een voorproefje van de Londense eetcultuur en bespreken we alle concrete details van de reis. Deze kookworkshop kost €30 pp en is niet verplicht, maar wél een dikke aanrader ;-)

Klaar om te boeken?