Tasty Travel

Plant-based city trips for the ultimate food lover

Leer een stad op een heel andere manier kennen met Tasty Travel city trips van Vegamuze. Zoals velen hou jij van stedentripjes: de uptempo sfeer, de city buzz, de cultuur,…

Alleen… zo verplicht die bezienswaardigheden afschuimen en dineren in dertien in een dozijn toeristische restaurants… dat is niets voor jou. Jij wilt een stad écht leren kennen. Jij wilt een stad écht proeven. Het leven. De sfeer. En bovenal: het goede eten! En als het kan ook nog eens allemaal zo ecologisch en diervriendelijk mogelijk.

Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan zijn de Tasty Travel city trips van Vegamuze zeker iets voor jou!

front-429x310

Samen ontdekken we de vegan hotspots van Europa. Vergeet platgetreden toeristische attracties; deze keer ontdek je een stad “the vegan way” met aandacht voor ecologie, lokale plant-based projecten en uiteraard heel heel veel lekker eten. Want o ja, ook op vakantie kan je volledig plantaardig eten zonder aan smaak of keuze te moeten inboeten!

What to expect?

  • Groepsreis in een bruisende stad
  • Groene overnachting en logies
  • Tips voor diervriendelijk shoppen
  • OPTIONEEL: kookworkshop als kennismaking met de stad én je reisgezellen
  • 100% plant-based food: all time, anytime! Van street food tot fine dining!

Sounds yummy, right?

Onze reizen

Rotterdam: Vegan City Trip Deluxe

Rotterdam mag dan al een übermoderne stad zijn met een skyline om bij te blozen, de Nederlandse stad blijft een vat vol gezelligheid met bruisende volkse wijkjes en hipster buurten. Ook het vegan aanbod is booming business en daarom nummer 1 op het Vegamuze lijstje als bestemming voor een weekendje weg. Ontdek de stad én het heerlijke eten op een laidback manier met een frisse combo van stadsrondleidingen en vrije tijd om de verschillende eco-friendly shop hotspots te ontdekken.

Meer info

London: where vegan becomes mainstream

Meer dan 500.000 mensen uit het Verenigd Koninkrijk noemen zichzelf veganist en 20% van al die vegans wonen in Londen. Needless to say: London is the place to be als je op zoek bent naar funky en lekker vegan food. Tijdens de culinaire city trip eet je van ‘s ochtends tot ‘s avonds je buik rond met heerlijk plantaardig eten; van streetfood in Camden Market en Shoreditch tot fine dining in Marlybone!

Meer info