Elke maand 4 heerlijke vegan gebakjes, bij jou thuis geleverd!

pick-400x400

In de Pick-a-Pie verwenbox vind je vier nieuwe Vegamuze ‘secret veggie’ creaties die jij in avant-première elke eerste zondag van de maand kunt proeven. Ze zijn lekker, gezond en worden bovendien gratis aan huis geleverd. Pick-a-Pie is dus zoet genot zonder zorgen!

In het weekend eet iedereen graag taart. Helaas hebben we vaak geen tijd om even snel naar de bakker te gaan, of om zelf een taart te bakken. En al even vaak grijpen we naar de vertrouwde klassiekers die we stiekem beu zijn, omdat we geen inspiratie hebben om nieuwe dingen uit te proberen.

Opgelet: Pick-a-Pie is voorlopig enkel beschikbaar in regio Gent.

Hoe werkt het?

1. Je schrijft je in voor Pick-a-Pie

Geniet elke maand van heerlijke, unieke stukjes taart voor slechts €20 per maand. Levering aan huis is gratis. Je kan ook op elk moment uitschrijven.

2. Jij krijgt elke maand vier nieuwe creaties aan huis

Dankzij de Pick-a-Pie taartformule kan je elke eerste zondag van de maand genieten van 4 verschillende stukken gebak, met liefde gebakken door Vegamuze en door yours truly gratis bij jou aan huis geleverd. 

3. Jij krijgt exclusieve korting in de webshop

Het zijn 4 hemelse limited edition stukken taart die je in avant-première kunt proeven en bovendien daarna een hele maand lang met exclusieve korting van 10% kunt bestellen in de Vegamuze webshop.

Schrijf je in!

De eerstvolgende Pick-a-Pie box leveren we op zondag 4 maart. Je kan je alvast hiervoor inschrijven. Over enkele weken sturen we jou nog eens een bevestigingsmail, met alle concrete snoepdetails. Kort daarna mag je 4 heerlijke gebakjes aan jouw deur verwachten!

Wil je meer weten over de inhoud van zo'n verwenbox? Lees dan hier het uitgebreide verslag van de allereerste editie.

"Heel mooie gebakjes (het oog wil ook wat), maar nog beter om te eten!De favoriet werd de pastinaakcake met roos en sesam, alhoewel de drie andere gebakjes niet moeten onderdoen. Héél lekker... We kijken uit naar de volgende." (mooie woorden van L&E na hun eerste Pick-a-Pie verwenbox)

Veelgestelde vragen

Wat zijn ‘secret veggie’ taarten?

Het gebak van Vegamuze is niet alleen volledig plantaardig, maar bevat bovendien steeds een geheim groentje. Wortel, courgette, kikkererwt, pastinaak, … het zit er allemaal stiekem in verwerkt!

Kan ik mijn Pick-a-Pie stopzetten?

Je kan steeds jouw abonnement opzeggen door eenvoudig een mailtje te sturen naar hallo@vegamuze.be met vermelding van je pick-a-pie klantennummer.

Waar bezorgt Vegamuze?

Voorlopig is het Pick-a-Pie assortiment enkel beschikbaar in Gent.

Wanneer bezorgt Vegamuze?

De Pick-a-Pie collectie wordt elke eerste zondag van de maand aan huis geleverd. Dit tussen 10u en 13u in de voormiddag. Het is belangrijk dat iemand aanwezig is om de levering in ontvangst te nemen.

Kan ik aangeven hoe laat ik mijn pick-a-pie wil ontvangen?

Als je je inschrijft voor Pick-a-Pie kan je aangeven welke bezorgtijd je verkiest. Vegamuze probeert daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. 

Wat als ik het vergeet?

Elke woensdag voor de levering, krijg je een Vegamuze mail met alle info over de volgende levering. (Tijdstip en aanbod)

Hoe moet ik betalen?

Bij levering van de je Pick-a-Pie box krijg je ook een factuur. Die kan je per overschrijving betalen.

Wanneer krijg ik mijn eerste Pick-a-Pie box?

Alle inschrijvingen die plaats vinden voor of op de 20e van de maand, krijgen steeds hun Pick-a-Pie op de eerste zondag van de eerstvolgende maand. Bestel je dus op 18 januari, dan krijg je op de eerste zondag van februari je eerste box.