Elke maand creëert Vegamuze vier nieuwe soorten gebak als ode aan de creativiteit en seizoensgebonden producten. Nu is het aan jou om je favoriet eruit te kiezen!

lentecake-960x640

Vegamuze staat gekend voor haar inventieve gebak creaties. De chai latte carrotcake of de vegan Snickers Sisters op basis kikkererwten zijn ondertussen al klassiekers geworden in het assortiment en worden door iedereen met smaak verorberd.

Hoewel ik nog steeds deze instant klassiekers met veel liefde voor jullie bak, vind ik het belangrijk om te blijven experimenteren in de keuken en jullie steeds met nieuwe taarten te kunnen verwennen.

Daarom lanceert Vegamuze Pick-a-Pie:

Aan het begin van elke maand komen er 4 nieuwe creaties in de webshop. Deze nieuwtjes zijn net dat tikkeltje eigenzinniger en speelser dan de traditionele Vegamuze taarten (al kan je een Vegamuze taart eigenlijk nooit echt traditioneel noemen ;-) ) en zitten zoals gewoonlijk boordevol groenten, unieke ingrediënten en smakencombinaties.

Alle vier hebben hun eigen karakter. Alle vier zijn met liefde gecreërd en gebakken. Alle vier zijn hemels lekker. Nu is het aan jou: kies jouw favoriet van de maand en bestel deze aan een super voordelige prijs!

Hoe werkt het?

P. Promo

Elke maand worden 4 nieuwe taarten of soorten gebak op de webshop gezet, duidelijk aangeduid met de titel Pick-a-Pie + MAAND (bv Pick-a-Pie Augustus) .

I. Innovatie & C. Creativiteit

Deze taarten zijn ietsje specialer en gewaagder dan jouw traditioneel patteeke van bij de bakker om de hoek: helemaal plantaardig, met zo weinig mogelijk suiker en vet én boordevol groenten!

K. Kies

Speciaal om jou kennis te laten maken met deze unieke taarten, worden alle Pick-a-Pie creaties gedurende een maand lang aan een super voordelige prijs aangeboden. Kies dus jouw favoriet en smullen maar! Kan je niet kiezen? Geen nood! Probeer ze dan gewoon allemaal eens uit! Pick-a-Pie of Pick-them-all? Aan jou de keuze!
Eens de maand voorbij is, worden de Pick-a-Pie taarten van die maand eraf gehaald en wordt een nieuw assortiment erop gezet. De taarten die na een maand uit de webshop verdwijnen, komen niet meer terug (snik!) ; wees er dus snel bij!

De Pick-a-Pie September bevat volgende taarten/gebak:

apricot-1500x1000

Deze smeuïge frangipanne krijgt een extra gezonde boost dankzij courgette en verse abrikozen. Ouderwets meets hipster, dus. Ideaal voor jezelf, je vrienden en grootouders! Te verkrijgen van 2/9 tem 31/9 voor €21 ipv €25.

carrot-donut-1280x1920

ls je niet kunt kiezen tussen een donut of een carrot cake, dan hoef je vanaf nu niet meer te verliezen. Vegamuze brengt jou de carrot cake donut: een smeuïge donut met de typische carrot cake smaak, afgewerkt met vijg en rozemarijn voor een extra speciaal eindresultaat! Te verkrijgen van 2/9 tem 31/9 voor €12 ipv €14(voor 6 donuts) of voor €22 ipv €24(voor 12)

donuts-1500x1000

Je leest het goed: Vegamuze heeft nu ook donuts! Gezonde, ongefrituurde en overheerlijke donuts! Deze chocoladedonuts krijgen een rijkelijke smaak dankzij rode biet en worden verder afgewerkt met frambozenglazuur voor een zinderend geheel!
Te verkrijgen van 2/9 tem 31/9 voor €11 ipv €14(voor 6 donuts) of voor €20 ipv €22(voor 12)

lemon-rosemary-1280x1920

Aromatische rozemarijn geeft deze verfrissende citroen kaasstaart een echte decadente toets. De taart is volledig glutenvrij en suikervrij (gezoet met agave) en de smeuïge cheesecakevulling wordt gemaakt op basis van bloemkool en cashewnoten. Te verkrijgen van 2/9 tem 31/9 voor €23 ipv €28.