Elke maand creëert Vegamuze vier nieuwe soorten gebak als ode aan de creativiteit en seizoensgebonden producten. Nu is het aan jou om je favoriet eruit te kiezen!

lentecake-960x640

Vegamuze staat gekend voor haar inventieve gebak creaties. De chai latte carrotcake of de vegan Snickers Sisters op basis kikkererwten zijn ondertussen al klassiekers geworden in het assortiment en worden door iedereen met smaak verorberd.

Hoewel ik nog steeds deze instant klassiekers met veel liefde voor jullie bak, vind ik het belangrijk om te blijven experimenteren in de keuken en jullie steeds met nieuwe taarten te kunnen verwennen.

Daarom lanceert Vegamuze Pick-a-Pie:

Aan het begin van elke maand komen er 4 nieuwe creaties in de webshop. Deze nieuwtjes zijn net dat tikkeltje eigenzinniger en speelser dan de traditionele Vegamuze taarten (al kan je een Vegamuze taart eigenlijk nooit echt traditioneel noemen ;-) ) en zitten zoals gewoonlijk boordevol groenten, unieke ingrediënten en smakencombinaties.

Alle vier hebben hun eigen karakter. Alle vier zijn met liefde gecreërd en gebakken. Alle vier zijn hemels lekker. Nu is het aan jou: kies jouw favoriet van de maand en bestel deze aan een super voordelige prijs!

Hoe werkt het?

P. Promo

Elke maand worden 4 nieuwe taarten of soorten gebak op de webshop gezet, duidelijk aangeduid met de titel Pick-a-Pie + MAAND (bv Pick-a-Pie Augustus) .

I. Innovatie & C. Creativiteit

Deze taarten zijn ietsje specialer en gewaagder dan jouw traditioneel patteeke van bij de bakker om de hoek: helemaal plantaardig, met zo weinig mogelijk suiker en vet én boordevol groenten!

K. Kies

Speciaal om jou kennis te laten maken met deze unieke taarten, worden alle Pick-a-Pie creaties gedurende een maand lang aan een super voordelige prijs aangeboden. Kies dus jouw favoriet en smullen maar! Kan je niet kiezen? Geen nood! Probeer ze dan gewoon allemaal eens uit! Pick-a-Pie of Pick-them-all? Aan jou de keuze!
Eens de maand voorbij is, worden de Pick-a-Pie taarten van die maand eraf gehaald en wordt een nieuw assortiment erop gezet. De taarten die na een maand uit de webshop verdwijnen, komen niet meer terug (snik!) ; wees er dus snel bij!

De Pick-a-Pie augustus bevat volgende taarten:

passion-1500x1000

Deze passion fruit-mango mojito cheesecake is zo lekker dat je er niet van zult kunnen blijven! De smeuïge cheesecake vulling op basis van bloemkool en cashewnoot is op smaak gebracht met munt en limoen en de frisse topping van passievrucht en mango coulis maakt het geheel helemaal tropisch! Te verkrijgen vanaf 1/8 tem 30/8 voor €22 ipv €28!

lemon-cucumber-1500x1000

Vergeet ijsjes, want verfrissing vindt je ook in deze cake! Deze citroen-komkommer cake met maanzaadjes klinkt misschien een beetje maf, maar de smakencombinatie van citroen en komkommer maakt van deze cake een zomerse showstopper die je niet zult kunnen weerstaan! Te verkrijgen vanaf 1/8 tem 30/8 voor €20 ipv €24!

tres-belge-1500x1000

Dit is de geweldige très Belge courgette cake. Een courgette cake met -jawel- Belgische aardbeien en de beste Belgische pure chocolade. Fruitig, fris en decadent all in one! Te verkrijgen vanaf 1/8 tem 30/8 voor €20 ipv €24!

polenta-1500x1000

Volledig glutenvrij, laag in suikers en vol tropisch fruit: deze Polenta Tropicana heeft het allemaal! De cake is gemaakt van polenta, amandel, wortel én verse ananas. Door de verse ananas en wortel worden er slechts heel weinig verdere suikers aan toegevoegd en de amandel en polenta zorgt voor een lekkere textuur. De cake is afgewerkt met een rijkelijke cream cheese frosting met verse ananas en pompelmoes. Een unieke taart dus, voor een uniek persoon zoals jij! Te verkrijgen vanaf 1/8 tem 30/8 voor €23 ipv €29!