Elke maand creëert Vegamuze vier nieuwe soorten gebak als ode aan de creativiteit en seizoensgebonden producten. Nu is het aan jou om je favoriet eruit te kiezen!

apricot-1500x1000

Vegamuze staat gekend voor haar inventieve gebak creaties. De chai latte carrotcake of de vegan Snickers Sisters op basis kikkererwten zijn ondertussen al klassiekers geworden in het assortiment en worden door iedereen met smaak verorberd.

Hoewel ik nog steeds deze instant klassiekers met veel liefde voor jullie bak, vind ik het belangrijk om te blijven experimenteren in de keuken en jullie steeds met nieuwe taarten te kunnen verwennen.

Daarom lanceert Vegamuze Pick-a-Pie:

Aan het begin van elke maand komen er 4 nieuwe creaties in de webshop. Deze nieuwtjes zijn net dat tikkeltje eigenzinniger en speelser dan de traditionele Vegamuze taarten (al kan je een Vegamuze taart eigenlijk nooit echt traditioneel noemen ;-) ) en zitten zoals gewoonlijk boordevol groenten, unieke ingrediënten en smakencombinaties.

Alle vier hebben hun eigen karakter. Alle vier zijn met liefde gecreërd en gebakken. Alle vier zijn hemels lekker. Nu is het aan jou: kies jouw favoriet van de maand en bestel deze aan een super voordelige prijs!

Hoe werkt het?

P. Promo

Elke maand worden 4 nieuwe taarten of soorten gebak op de webshop gezet, duidelijk aangeduid met de titel Pick-a-Pie + MAAND (bv Pick-a-Pie Augustus) .

I. Innovatie & C. Creativiteit

Deze taarten zijn ietsje specialer en gewaagder dan jouw traditioneel patteeke van bij de bakker om de hoek: helemaal plantaardig, met zo weinig mogelijk suiker en vet én boordevol groenten!

K. Kies

Speciaal om jou kennis te laten maken met deze unieke taarten, worden alle Pick-a-Pie creaties gedurende een maand lang aan een super voordelige prijs aangeboden. Kies dus jouw favoriet en smullen maar! Kan je niet kiezen? Geen nood! Probeer ze dan gewoon allemaal eens uit! Pick-a-Pie of Pick-them-all? Aan jou de keuze!
Eens de maand voorbij is, worden de Pick-a-Pie taarten van die maand eraf gehaald en wordt een nieuw assortiment erop gezet. De taarten die na een maand uit de webshop verdwijnen, komen niet meer terug (snik!) ; wees er dus snel bij!

De Pick-a-Pie Oktober kan je nu vinden op onze webshop!

toffee-apple-1280x1920