Hoi, ik ben Eveline, en ik kook graag.

Ik hou van koken en van mijn dagelijkse portie groentjes.

Deze misschien ietwat vreemde maar desalniettemin wonderlijke combinatie is de drijfveer achter Vegamuze en bepaalt zowat alles wat ik doe en eet. Groenten zijn mijn grote inspiratiebron — mijn muze — en aan de hand van toffe kookworkshops, plantaardige desserts en interactieve events & happenings hoop ik ook jullie te inspireren om sneller vlees te laten staan en vegetarisch of veganistisch te gaan koken.

Daarnaast staat Vegamuze ook voor 'Lekker anders'. Als geboren en getogen Gentenaar zit creativiteit in mijn bloed en hebben al de Vegamuze diensten en producten een typische 'hoek af'. Bij Vegamuze stappen we weg van het conventionele en omarmen we de vreugde van het anders zijn. Want eens je weg stapt uit het gekende en het gewone, dan gaat er een hele wereld aan smaken voor je open!

Of je nu kiest voor een workshop, een taart bestelt, of me meteen wenst in te huren als teambuilding activiteit voor jouw bedrijf, bij Vegamuze kan je steeds rekenen op de volgende waarden.

1. Boordevol groentjes
2. Boordevol creativiteit
3. Boordevol aMUZEment

Er zal een nieuwe wereld aan smaken, geuren, kleuren en inventiviteit voor je open gaan! Dus neus gerust eens rond op deze website en ontdek jouw innerlijke veggie muze.

Leer een stad anders kennen met een culinaire uitstap!


Meer info