11 Dec / 18:00

Zero Waste Christmas: Kookworkshop met cadeautips

De feestdagen zijn in aantocht en dat betekent vaak een overdaad aan eten, cadeautjes en kleurrijke ietwat kitscherige verpakkingen en decoratie.

Kerst staat niet meteen synoniem voor zero waste… Maar daar brengt Vegamuze graag verandering in!

Samen gaan we in de keuken aan de slag en maken we met een handvol groenten en granen en een waaier aan specerijen een wervelend decadent menu. Volledig verpakkingsvrij en met groenten van wortel tot lof, vrede op aarde lijkt plots veel dichter bij!

Daarnaast geef ik ook tips wat je doet met restjes eten én wijn ( met dat laatste klutsje bubbels maken we heerlijke chocoladetruffels!) en maken we een homemade DIY eetbaar cadeautje.

Daar wil je toch bij zijn?

Op het menu:

Uitgebreid Kerstmenu met hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en bijgerecht met in de hoofdrol:
Pompoen
Paddenstoel
Knolselder
Prei
Spruitjes
Daarbovenop maken we ook nog een eetbaar cadeautje: prosecco truffels!

Prijs: €65 pp (inclusief ontvangst met bubbels en aangepaste wijnen, gezellige avond keuken, eetbaar cadeautje voor mee naar huis te nemen)

Inschrijven kan via de link bovenaan of via mail naar hallo@vegamuze.be

Waar: GUST Appartement, Papegaaistraat 55, 9000 Gent
Wanneer: 18u30 start