25 Apr / 18:00

Vegan Van Ver & Vanier: Kookworkshop

Via de Vegan Vanier workshopreeks kan je ontdekken hoe makkelijk, leuk en lekker het is om plantaardig en lokaal te koken!

Tijdens deze workshop combineren we lokale groenten met exotische smaakmakers! We leven in een multiculturele samenleving waarin verschillende culturen en achtergronden zich mengen tot een bruisend geheel, dus waarom dit ook niet op ons bord weergeven?
Vegamuze toont je in deze originele workshop hoe je lokale seizoensgebonden groenten kan combineren met de hartverwarmende smaken van de wereldkeuken. Gent meets World; een ode aan de culinaire multiculturaliteit!

Op het menu:
· koraalzwam bhaji (India) met homemade kruidenyoghurt
· Siciliaanse prei&pasta schotel
· Hummus kawarma met gegrilde asperges in za'atar
· Indonesische rendang met belgische aardappelsoorten
· Griekse spanakopita met spinazie en zelfgemaakte fetakaas
· Rabarber en oesterzwam ceviche (Peru)

PRIJS: €56 - inclusief uitgebreid avondmaal, receptenbundel, aangepast aperitief en drank en een gezellige avond koken

Waar: Foodies Arena, Eedverbondkaai 242, 9000 Gent

Facebook event

inschrijven kan via https://www.groeinest.be/product/vegan-vanver-vanier-25-april/?fbclid=IwAR0fTgJOcW83Nu30V_kJzWyxfF3M5lVQ4JL0S0ZWQ7SOWJmrdf9wsh9Uerg