28 Aug / 19:00

Vegamuze op het Veld: Diner sur L’Herbe

Zomerweelde! De maand augustus is zonder twijfel de groentemaand van het jaar en alle velden en groententuinen bulken van de sappigste tomaten, de mooiste komkommers en de lekkerste courgettes. Om deze wonderlijke weelde te vieren, kruipt Vegamuze op 28 augustus het veld op om voor jou het lekkerste velddiner klaar te maken. Een wervelend “diner sur l’herbe”, zeg maar!

Dit uniek diner sur l’herbe vindt plaats op de prachtige CSA bioboerderij de Goedinge in Afsnee. Met z’n allen zitten we aan een lange tafel in het gras, omgeven door een prachtige bloemen- en groentenweelde. De groenten die je rondom jou ziet, worden weerspiegeld op jouw bord.

Vegamuze viert de zomer, viert de zon en viert de groenten en dat doet ze op haar typische, creatieve en lekker gekke manier. Verwacht je aan een diner boordevol groenten, unieke smakencombinaties en bereidingswijzen waar je nog nooit eerder van had durven dromen!

Op het menu:

trio van Tomaat

Tomatenelixir cocktail
Salade Caprese 2.0: Tomatenkaviaar – vegan burrata–basilicum olie – gegrilde kerstomaatjes in diverse kleuren
Krokant polenta ‘koekje’ met Tomatenschil tapenade

Trio van Komkommer

Komkommer tabbouleh - komkommer canneloni - komkommer ‘kaas’

trio van Wortel

Wortel-saffraan risotto , geglaceerde worteltjes in harissa-agave-roos , chermoula van wortellof

trio van Courgette

Thaise gele courgette curry -Pad thai courgette noodles - courgette-naan brood

trio van Biet

biet-framboos sorbet - rode biet cheesecake - rode biet carpaccio

Prijs: €45 pp

Heerlijke natuurwijnen en homemade kefirs kan je ter plekke apart bestellen.

Inschrijven kan via de inschrijvingsknop bovenaan de pagina!

Zomerse groentjes
Eveline
Vegamuze

Waar: CSA De Goedinge, Goedingenstraat 8, 9051 Afsnee
Wanneer: woensdag 28 augustus om 19u00

Aangezien iedereen aan dezelfde tafel zit, vragen we zeker tijdig aanwezig te zijn om het verloop van de avond zo vlot mogelijk te laten verlopen.