13 Jul / 18:00

Vegamuze @Gentse Feesten 2018

Ben jij van plan om je volledig te geven tijdens de Gentse Feesten? Ben je op zoek naar lekker eten dat je niet alleen goed vult, maar bovendien ook nog eens heel erg lekker en voedzaam is? Of hou je niet van de traditionele feestbende en ben je op zoek naar een gezellig alternatief?
Op welke vraag je ook "ja" hebt geantwoord, bij Vegamuze ben je aan het juiste adres!

Elke dag organiseren we een lekker eetfestijn, het concept wisselt echter van dag tot dag. Zo beleef je steeds iets nieuws en heb ik de kans om jou 13 dagen lang te verwennen!
De plaats blijft steeds dezelfde (awesome koffiebar Full Circle Coffee, Zuidstationstraat te Gent) , de invulling is als volgt:

VRIJDAG 13 & 2O juli: Tropical Paradise
Van 18u tot 21u kan je genieten van heerlijke exotische tapas! Van Mexico tot Peru en van India tot Japan.

ZATERDAG 14 & 21 juli: Beach Bar, Baby!
van 12u tot 18u (of zolang de voorraad strekt!) : heerlijke zonnige ijsjes, een heleboel taco's en nachos. Let the sunshine in!

ZONDAG 15&22 juli: Hangover Brunch
Last van een kater? Geen zorgen! Kom op zondag tussen 10u en 12u brunchen en voel je kater wegebben dankzij heerlijke en voedzame kost. Inschrijven is hiervoor wel verplicht. Gewoon een mailtje sturen naar hallo@vegamuze.be of bovenstaand formulier invullen. 'Tis vree simpel.

MAANDAG 16 tem DONDERDAG 19 juli: Pre-Party Mmmmeals
Tussen 17u30 en 20u kan je genieten van een heerlijke maaltijd vol wereldse smaken die je helemaal klaar maakt om een avondje de stad in te trekken. De maaltijden kunnen zowel ter plekke opgegeten worden, maar zijn ook beschikbaar als take-away.

schrijf je hier in voor de Hangover brunch! Vermeld steeds de datum en het aantal personen