09 May / 10:00

Vegamuze Gebak in Gent

Op zoek naar een lekker stukje vegan gebak voor bij de koffie? Dan moet je uiteraard in Gent zijn!
Het plantaardig gebak van Vegamuze kan je proeven op volgende plaatsen

1. Greenway Gent : vanaf woensdag tem zondag kan je er terecht voor verschillende Vegamuze signature cakes
  2. Take Five Espresso Bar: In de Volderstraat in Gent kan je sinds kort genieten van Vegamuze taart. Meerdere keren per week kom ik met een brede glimlach gebak leveren. Haast je, want de taartjes vliegen in een mum van de tijd de deur uit!
  3. Full Circle Coffee: deze fantastische, 100% plantaardige koffiebar in de Zuidstationstraat (Gent) serveert steeds heerlijk Vegamuze gebak!
  4. Or Coffee: bij Or Coffee in de Walpoortstraat is het steeds gezellig druk. Naast traditioneel, non-vegan gebak kan je er sinds begin februari ook terecht voor Vegamuze goodies. Yes please!
  5. Edelrot: deze unieke wijnbar in hartje Gent (Steendam) serveert naast fantastische wijntjes ook elke week 1 Vegamuze taart die perfect past bij een glas rood of wit. Vraag zeker naar hun wijnsuggesties!
  6. Backstay Bar (Vooruit): deze coole en hippe hostel heeft een gezellige bar waar je heel de dag door kan genieten van een drankje en lekkere snacks. Ook het gebak van Vegamuze mag uiteraard niet ontbreken!

Inschrijvingen zijn niet vereist voor dit event.