28 Feb / 18:00

The Taste of Tokyo 3: vegan kookworkshop


VOLZET!
Heb je altijd al willen weten hoe je de lekkerste Japanse gerechten op tafel tovert? Hou je van sushi, ramen en gyoza, maar heb je het allemaal liever plantaardig? Dan is deze ultieme Japanse workshop iets voor jou! 100% Japan en 100% vegan!

Tijdens deze workshop ontdek je de typische smaken van het verre Tokyo en word je ondergedompeld in de traditionele Japanse eetcultuur. Kom te weten waar al die iconische gerechten vandaan komen en hoe je ze overheerlijk (en heel eenvoudig!) thuis kunt bereiden! Bovendien zijn alle gerechten in deze workshop volledig geveganized én met zoveel mogelijk seizoensgebonden, lokale groenten... zo geven we een Gentse, Vegamuze twist aan de Japanse keuken en geven we onze Vlaamsche groentjes een Oosterse feel.

Op het menu:

  • heerlijke gyoza dumpling van gekarameliseerde prei met een adembenemende Umeboschi dip
  • Nigiri sushi met zelfgemaakte (Jawel!) 'tonijn' met waterkers-wasabi mayo
  • de allerlekkerste Okonomiyaki! Okonomi-watte? Okonomiyaki! (aka de meest fantastische Oosterse pannenkoek on the planet)
  • Authentieke Katsu curry met oesterzwam nuggets
  • De beste ramen EVER. Mét tofu in sesamkorst én boordevol lokale seizoensgroenten (hello, koolrabi!)
  • Sticky en sexy Yakitori spiesjes met aubergine en seitan

Prijs per persoon: €55

inclusief aperitief, aangepaste wijn, receptenbundel, een gezellige avond koken &n een overladen tafel (en buik ;-) ) vol lekkers!

Wanneer: donderdag 28 februari - 18u30
Waar: Het Appartement, Papegaaistraat 55, 9000 Gent (linker deur)

Inschrijving

Je kan je niet meer inschrijven voor dit evenement.