07 Mar / 18:00

The Taste of Tel Aviv: vegan kookworkshop


Na het overweldigend succes van onze 'The Taste of Tokyo' workshops, reizen we in maart naar een andere wereldstad om deze culinair te verkennen. Met heel veel plezier stel ik jullie dan ook de nieuwe kookreeks 'The Taste of Tel Aviv' voor!

Tel Aviv wordt wel eens 'the vegan capital of the world' genoemd, dus reden te meer om op culinaire reis te gaan naar deze bruisende stad! Tijdens deze kookworkshop ontdek je de authentieke smaken van het Midden-Oosten, maar geven we er uiteraard die typische moderne Vegamuze twist aan.
Heb je altijd al willen weten hoe je nu echt de aller aller beste hummus maakt? Wil je achterhalen hoe je de lekkerste falafel op tafel tovert (smeuïg vanbinnen en krokant vanbuiten!)? Hou jij van een waaier aan exotische smaken en specerijen? Dan is deze workshop écht iets voor jou!

Tijdens de workshop krijg je een inleiding in de wondere wereld van de specerijen, geven we extra achtergrond over de stad en maken we volgend hééééérlijk menu klaar:

Geroosterde zoete aardappel salade met dadeldressing en verse vijgen
Knolselder Fattoush met een sumak griekse yogurt dressing
Geroosterde rode biet dip met za’atar en zelfgemaakte feta
Hummus
kawarma met citroen-peterselie dressing
Gelakte aubergine met harissa gevuld met bulgur couscous en granaatappel
De allerbeste kruidige falafel met tahindip
De meest adembenemende Shakshuka mét vegan spiegelei (ik herhaal : vegan spiegelei!)

Dit menu wordt vergezeld van aangepaste wijnen, fruitsap en een heerlijke Tel Aviv cocktail als aperitief. Achteraf krijgen jullie uiteraard een uitgebreide receptenbundel én de restjes mag je gewoon lekker mee naar huis nemen.

Prijs: €59

Plaats: Foodies Arena, Eedverbondkaai 242, 9000 Gent
Wanneer: 7/3/2019 om 18u30

Inschrijving

Je kan je niet meer inschrijven voor dit evenement.