13 Sep / 13:00

Tasty Travel: Infomoment

Tasty Travel is de gloednieuwe dienst van Vegamuze en biedt jou exclusieve city trips aan naar vegan hotspots in Europa. De eerste tripjes gaan naar Rotterdam en Londen, maar hoe gaat dat allemaal precies in zijn werk? Wat kost dat? Wat zit er allemaal in? Kom het allemaal te weten tijdens het infomoment!

Ben jij ook nieuwsgierig naar Tasty Travel en zou jij ook graag met Vegamuze mee op reis willen? Dan kan je steeds vrijblijvend om extra informatie vragen! Uiteraard kan dit via mail, maar ook face-to-face kan je jouw vragen stellen.

Vegamuze zal op woensdagnamiddag 13 september om 13u30 te vinden zijn bij Full Circle Coffee in Gent. Tot en met 18u kan je er doorlopend terecht voor vragen, informatie of gewoon een vrijblijvend babbeltje. Handig, toch?

WAT? Vrijblijvend infomoment (het is dus niet nodig om op voorhand een afspraak te maken)
WAAR? Full Circle Coffee , Zuidstationstraat 5, 9000 Gent
WANNEER? woensdag 13 september vanaf 13u30 tot 18u00

Inschrijvingen zijn niet vereist voor dit event.