08 Aug / 18:00

Outdoors Indian Street Food Workshop


De zomermaanden staan voor de deur en dus gaan we weer met z’n allen gezellig buiten koken! De barbecue wordt afgestoft, het picknickdeken wordt boven gehaald en de zwoele temperaturen vragen om een korte short en een frisse cocktail…

Bij Vegamuze gaan we nog een stapje verder en organiseren we in augustus maar liefst 2 outdoor streetfood kookworkshops. Elke kookworkshop gaan we dieper in op de streetfood cultuur van een bepaald land (in India en Thailand) en koken we zoals het hoort – jawel- buiten. Vergeet fancy aparatuur en een gesloten keuken, deze zomer gaan we back to nature en koken we een heerlijk menu volledig outdoors! (Denk : barbecue toestel, toffe kookplaatjes en tuintafels dienend als werkatelier! Het is eens wat anders)

Want bij zo’n mooi weer zou het toch zonde zijn om binnen te koken?

Op 8 augustus trekken we richting India , de bakermat van de street food keuken en koken we de lekkerste gerechten van Noord tot Zuid India.

Op het menu:

Chana Chaat : gezonde kikkererwten fingerfood salad (Noord India)
Aloo tikki: gekruide aardappel burgertjes (Noord India)
Momo’s met tibetaanse bouillon
seekh kebab: de ultieme seekh kebab maar dan veggie ;-)
onion Bhaji: krokante, kruidige uienbeignets
the ultimate « no chicken » Korma

€65pp (inclusief zomerse welkomstcocktail, aangepaste wijn en receptenbundel)

Plaats: EVA vzw, Steendam 82, 9000 Gent
Start: 18u30

PS: bij uitermate slecht weer koken we helaas toch binnen.

Inschrijving