07 Oct / 18:00

Marco & de Muze: Pizza Kookworkshop

Tijdens deze kookworkshop kom je alles te weten over authentieke (en toch helemaal vegan!) pizza. Marco en de Muze slaan de handen in elkaar en nemen je mee op culinaire reis naar Napels voor een avond koken met Italiaanse flair! Marco, gecertificeerd pizzaiolo en fervente fermenter, toont jou niet alleen hoe je het aller lekkerste luchtigste Napolitaanse deeg kunt bakken, maar leert je ook hoe je een epic pizzadeeg kunt creëren dat perfect is voor de oven bij jouw thuis.

Vegamuze gaat dan weer dieper in op de toppings. Hoe maak je vegan mozzarella en ricotta? En welke toffe veggie toppings tillen mijn pizza naar een hoger niveau? Naast de klassieke margherita toont Vegamuze jou de meest originele, kleurrijke en inventieve pizzatoppings en sauzen!

En uiteraard bakken we op het einde van de avond samen pizza’s in een authentieke oven, plezier gegarandeerd!

Prijs: €65pp

Inclusief uitgebreide receptenbundel, heerlijke pizza maaltijd met overdosis pizza én een deegbolletje om mee naar huis te nemen!

PS: Neem zeker voldoende tupperware mee voor restjes.
PS: Gezien de corona maatregelen vragen we aan elke deelnemer om een mondmaskertje mee te nemen. Het aantal plaatsen is ook beperkt tot 8.

Start: 18u00
Plaats: EVA vzw, Steendam 84, 9000 Gent