14 Oct / 18:00

Marco & de Muze: Miso Kookworkshop

In deze unieke kookworkshop kom je alles te weten over de wonderlijke wereld van miso, de epic smaakmaker uit Japan. Marco en de Muze nemen je mee op een culinaire reis boordevol umami en geweldige smaakcombinaties.
Marco toont jullie de basis van het miso maken en samen maken jullie je eigen portie om mee naar huis te nemen. Daarnaast krijg je ook een introductie in de verschillende soorten en varianten van miso, want geloof ons, het zijn er veeeeel!

Vegamuze neemt jullie dan weer mee achter de kookpotten en samen koken we met diverse soorten miso gerechten van over heel de wereld. Want ja, ook buiten de Japanse keuken is miso een waanzinnig doeltreffend ingrediënt!

Op het menu:

• Italiaanse bruschetta met umami-bom tapenade
  • Authentiek / niet zo authentiek stroganoff stoofpotje
  • Miso glazed aubergine
  • Gratin van knolgroenten
  • En uiteraard een stevige kop homemade miso soep!

Prijs: €65

Inclusief uitgebreide receptenbundel, een heerlijke maaltijd én een eigen portie zelfgemaakte miso om mee naar huis te nemen!

PS: Neem zeker een bokaaltje mee en voldoende tupperware voor restjes.
PS: Gezien de corona maatregelen vragen we aan elke deelnemer om een mondmaskertje mee te nemen. Het aantal plaatsen is ook beperkt tot 8.

Start: 18u00
Plaats: EVA vzw, Steendam 84, 9000 Gent