28 Oct / 18:00

Marco & de Muze: Indische Kookworkshop

In deze aromatische kookworkshop nemen we een diepe duik in de Indische keuken en ontdek je alles om jouw favoriete Indische maaltijd thuis klaar te maken! Marco en de Muze nemen jou mee op culinaire ontdekkingsreis in de zwoele aroma’s en intense geuren van de Indische keuken.

Samen met Vegamuze koken jullie de meest waanzinnige Indische streetfood gerechten en geven we enkele klassiekers een vegan make-over.
Marco gaat dan weer verder in op de typische gefermenteerde gerechten uit het magische India. Zo maken we heerlijke gefermtenteerde mango chutney en toont hij je hoe je ook thuis die geweldig lekkere dosa pannenkoeken kunt maken.

Op het menu:

• Dosa van gefermenteerd deeg met knolgroenten massala
  • Authentieke Dahl voor Durvers
  • Onion bhaji met raita
  • Epic biryani met gekarameliseerde ui en pompoen
  • Vindaloo van Lokale bodem
  • Mango chutney
  • Gepickelde bloemkool

Prijs: €65pp

Inclusief uitgebreide receptenbundel, een heerlijke maaltijd én een bokaaltje gepickelde bloemkool en mango chutney om mee naar huis te nemen.

PS: Neem zeker voldoende tupperware mee voor restjes.
PS: Gezien de corona maatregelen vragen we aan elke deelnemer om een mondmaskertje mee te nemen. Het aantal plaatsen is ook beperkt tot 8.

Start: 18u00
Plaats: EVA vzw, Steendam 84, 9000 Gent