18 Jul / 18:00

'Marco & De Muze' Gentse Feesten Pizzabar

Tijdens de Gentse Feesten kan je elke dag genieten van de allerlekkerste duurzame en lokale pizza’s; met liefde gebakken door Marco & de Muze!

Marco Nervo- über sympatieke Limburger met Italiaanse roots- was nog maar een kleine bambino toen hij voor het eerst de geweldige pizza’s van zijn Nonna at. Vol bewondering keek hij toe hoe ze het deeg maakte, de tomatensaus liet pruttelen en de basilicum met hopen op de pizza gooide. Ooit, wist hij, zou hij hetzelfde gaan doen: mensen blij maken met pizza! En het is die passie voor pizza ,gecombineerd met zijn ervaring in duurzame stadslandbouw, dat tijdens de Gentse Feesten leidt tot een op en top heerlijke én duurzame pizzabar! Het enige wat nog ontbrak was een goeie kok… en een muze.

Vegamuze (a.k.a. Eveline Versluys) -– über flamboyante Gentenaar met roze haar – droomt elke nacht van een wereld vol liefde en groenten. Om ervoor te zorgen dat we allemaal wat meer groenten eten én deze bovendien nog eens fantastisch lekker kunnen klaarmaken, besloot Eveline om naast catering en kookworkshops samen met Marco pizza’s te bakken: pizza’s boordevol groenten, boordevol smaak, boordevol kleur en boordevol creativiteit! Op en top Vegamuze dus!

Marco & De Muze vind je alle dagen van de Gentse Feesten op Parking Petanque, de super gezellige pop-up van wijnbar Edelrot. Dat Marco en Eveline ervoor kiezen om hier hun veggie pizzabar neer te strijken is geen toeval! Edelrot vormde de romantische setting voor hun allereerste date en bij een goed glas wijn (oké, eerder een glas of drie, vier) sloeg de vonk helemaal over. Marco en Eveline - ofja: Marco en zijn Muze- gaan sindsdien met een hart vol liefde (en een buik vol wijn en pizza!) door het leven en die liefde.. tja, dat proef je!

PRAKTISCH:

100% duurzame pizzabar met authentieke en unieke pizza’s! (4 op 5 pizza's zijn 100% vegan!)
aangevuld met sublieme Vegamuze hapjes en desserts met Italiaanse flair
WAAR: Parking Petanque
WANNEER:
GENTSE FEESTEN telkens van donderdag tot en met zondag (gesloten op ma,di,woe)
Do-vrij: 18u – 23u
Zat-zon: 12u – 23u

Inschrijvingen zijn niet vereist voor dit event.