19 Dec / 18:00

Kerst Kookworkshop: California Christmas

Nu het eindelijk kouder begint te worden, kijken we met z’n allen alweer uit naar de kerstperiode. Traditioneel staat bij menig Vlaming kalkoen of andere gebraadjes op het menu, maar misschien wil jij het dit jaar eens over een andere culinaire boeg gooien? Dan ben je bij Vegamuze aan het juiste adres!

In december organiseren we 3 heerlijke en inspirerende kerstworkshops waarin je kennis maakt met de typische kerstgerechten van ver buiten onze landsgrenzen. We koken kerstelijk uit Australië, gaan een keertje naar Sicilië en last but not least vieren we ook eens kerst in California.

Laat je inspireren door al deze wereldse smaken en tradities en stel zo ook jouw ideale kerstmenu samen!

WEEK 1 - woe 5/12 : Christmas Down Under
WEEK 2 - woe 12/12 : Kerstgroeten uit Sicilië
WEEK 3 - woe 19/12 : California Christmas

WEEK 3: California Christmas

Californië is een heerlijke melting pot aan culturen. Van Korea Town wandel je in Fillipino town en onderweg bots je ook nog eens op heel wat Mexican food. Deze gekke fusion van verschillende keukens staat centraal in deze kerstworkshop. Ook besteden we aandacht aan het progressieve karakter van de Amerikaanse staat met hippe begrippen zoals Farm to Table, non GMO en andere groene culinaire trends.

Op het menu

California sushi rolls
Korean Bulgogi Jackfruit tacos
Mexican Puff pastry crown : Oh yeah!
Farm to Table & Organic SHOWSTOPPER
Filipino coconut cake met coconut creme anglaise en mango coulis

Elk menu starten we met een feestelijke kerstcocktail en uiteraard voorzien we de nodige aangepaste wijnen om de avond helemaal top te maken!
Prijs: €59,50 per persoon (inclusief aperitief, wijn en uitgebreide receptenbundel)

Plaats: Het Appartement, Papegaaistraat 55, 9000 Gent

Wanneer: 19/12 om 18U30