04 Mar / 18:00

Dumplings from Around the World: Kookworkshop


VOLZET!

Van Aziatische wontons en gyoza tot Italiaanse tortellini of zelfs Caribbische maisdumplings - in deze gezellige en unieke workshop komen al jouw favoriete dumplings aan bod! Samen ontdekken we de wondere wereld van dumplings en combineren deze met de lekkerste smaakmakers en gerechten. Een must voor iedereen die houdt van sensationele smaken en eenvoudige bereidingen!

Tijdens deze workshop maken we 6 verschillende dumplings van over heel de wereld. (Telkens met andere vullingen, een ander deegje en geserveerd met diverse sausjes en yummy bijgerechten) Van steamed wontons tot gebakken gyoza en in olijfolie gebakken tortellini; je gaat met een tsunami aan lekkere infomatie en een goedgevulde buik naar huis!

Op het menu

  • Japanse gyoza met sticky aubergine-miso vulling met pittige zoet-zure dressing
  • Thaise bouillonsoep met citroengras en chili met wontons met een kruidige vulling van tofu en paddenstoel
  • Italiaanse Tortellini met een vulling van spinazie en homemade "ricotta" met een jus van paprika
  • Duitse Kartoffelknödel met vulling van gerookte, gekarameliseerde ui en een peterselie hollandaise
  • Caribbische pittige bonenstoofpot met mais dumplings
  • Marokkaanse pasteitjes met aromatische abrikoos en amandel en harissa dip

Prijs: €65pp (inclusief een uitgebreide receptenbundel, een gezellige avond koken, heel veel eten én aangepaste wijn)

Waar: EVA vzw, Steendam 84, 9000 Gent
Wanneer: 4/3/2020 om 18U30

Inschrijving

Je kan je niet meer inschrijven voor dit evenement.