24 May / 18:00

De Ultieme Pad & Stoel Workshop (Antwerpen)

VOLZET ! Paddenstoel-liefhebbers, groot nieuws! Pad en Stoel en Vegamuze slaan de handen in elkaar en brengen jou de enige echte paddenstoelenworkshop!
Heb je altijd al willen weten hoe je shitake het beste klaarmaakt? Mag het bij jou wel wat origineler zijn dan een klassieke toast champignon? Of heb je nog nooit gekookt met maitake, maar wil je er dolgraag mee aan de slag? Dan is deze funghilicious workshop iets voor jou!

Pad en Stoel zorgt voor de heerlijke paddenstoelen en vertelt alles wat je moet weten over de wondere wereld van de paddenstoel.
Vegamuze maakt met elke unieke zwam een al even uniek gerecht en kookt samen met jullie de pannen (of nee, paddenstoelen!) van het dak!

Verwacht je aan een oase aan paddenstoelen, een symfonie aan smaken, kleuren en geuren en gewoon een hele gezellige avond koken. (O ja, en er is een paddenstoelenquiz. We herhalen, een paddenstoelenquiz!)

Op het menu:

Oesterzwam ceviche met de machtigste grijze oesterzwammen.
Japanse gyoza met een zalige shitake vulling.
Bourgignon stoofpotje met de eryngi als eye-catcher.
Verse papardelle (ja, we maken onze eigen pasta!) met de unieke nameko paddenstoel en hazelnootpesto.
Indische bhaji met de EPIC koraalzwam en een waaier aan zwoele specerijen
De enige echte paella met een steak van majestueuze maitake zwam in zeewierboter.

Wie heeft er honger? Wij alleszins wel!

Prijs : €55 per persoon (inclusief uitgebreide maaltijd, een gezellige avond kokerellen, aangepaste wijnen en aperitief en een uitgebreide receptenbundel vol interessante paddenstoel weetjes)

Waar: De Beek, Vandiepenbeeckstraat 22, 2018, Antwerpen
Start: 18u30

Facebook event

Je kan je niet meer inschrijven voor dit evenement.