19 Oct / 18:00

Cosy Curry: Kookworkshop


UPDATE: Deze workshop is ondertussen VOLZET.

Als het weer kouder wordt, eten we allemaal massaal stoofpotjes. Deze pruttelende kommen vol goodness geven je een instant gevoel van gezelligheid en geluk. Het enige wat dan nog ontbreekt is een knus tv dekentje en een goed glaasje wijn en je bent helemaal klaar voor de kille herfstavonden!

Nog beter wordt het als je de warmte van India toevoegt aan deze wonderlijke stoofpotjes. Tijdens deze kookworkshop toveren we maar liefst 4 verschillende curries op tafel! Elk met hun unieke karakter en kruiden. Deze vier curries worden vergezeld van zelfgemaakt naanbrood en heerlijk geurende rijst.

Deze kookworkshop is geschikt voor iedereen die houdt van lekker eten, ook al heb je totaal geen kookervaring! Vegamuze toont je hoe je met enkele simpele tricks de meest authentieke curries op tafel tovert!

Bovendien testen we vooraf even jouw kruidenkennis! Hoe goed ben jij thuis in de specerijenwereld? Ken je het verschil tussen nigella zaadjes en mosterdzaad? Kom het te weten tijdens deze leuke Introductie “quiz”

PRIJS: €39 pp (inclusief aperitief, wijn en uitgebreide receptenbundel)

Menu:

Rendang met ananas en aardappel
Aubergine madras
Saag “paneer”
Rode biet bhuna
Garlic naan
Limoen en kardemom rijst

Inschrijving

Je kan je niet meer inschrijven voor dit evenement.