23 Aug / 18:00

Burgers & Beers: The Vegan Edition 2

De traditionele burger krijgt een ware make-over op dit gezellige avondje smikkelen! Vergeet ongezonde vleesjes en vettige troep, de burger verheven we naar nieuwe culinaire hoogtes met telkens een wereldse toets.

Elke avond staat er een trio aan burgers centraal die je kunt proeven met aangepaste biertjes van KEREL; de Belgische hipster brouwerij bij uitstek!

Hieronder vind je een overzicht van het menu op beide avonden:

16 augustus:

De Las Vegas Burger: pittige zwarte bonen burger met vegan cheddar en zelfgemaakte BBQ saus
de Tokio Burger: panko tofu burger met miso mayonaise en courgette kimchi
de Tel Aviv Burger: Sweet Potato burger met baba ghanoush en gegrilde lente ui

Deze drie burgers worden geserveerd met een exotische salade boordevol groentjes, verse zoete aardappel frietjes én 3 aangepaste biertjes!

23 augustus:

De Mumbai Burger: Bloemkooltandoori burger met pickled radijsjes en raita
De Verona burger: Witte bonen en zongedroogde tomaat burger met basilicum 'ricotta' en gegrilde courgette
De Kaapstad Burger: Black Eyed Peas burger met pindasaus en bakbanaan

Prijs per menu: €22 (inclusief 3 mini burgers, 3 mini biertjes, frietjes en salade)
Schrijf je je meteen in voor beide avonden? Dat krijg je korting en betaal je slechts €40

PS: extra biertjes kan je ter plekke nog bij bestellen en dien je ter plekke te betalen.

OPGELET: je inschrijving is pas compleet als Vegamuze het bedrag voor de avond heeft ontvangen.

PLAATS: EVA vzw, Steendam 84, 9000 Gent
Wanneer: 23/8 vanaf 18u00, reserveren verplicht