29 Apr / 18:00

Alles Met Asperge: Vegamuze Kookworkshop


Binnenkort begint het aspergeseizoen en dat betekent dat we met z'n allen zullen genieten van een overvloed aan onze Belgische trots: de witte asperge!

Maar ben je het een beetje beu om steeds asperge à la Flamande te moeten maken? En wil je wel eens iets anders met je asperges doen dan ze enkel bedekken onder een wolk botersaus en eierstruif? Dan is deze workshop iets voor jou!

Samen maken we - zoals de titel van de workshop al doet vermoeden- alles met asperge: elk gerecht bevat een unieke asperge bereiding: van exotische gerechten tot zero waste tips met aspergeschil (!) en ja, zelfs dessert.

Kortom, alles met asperge.

Zo geniet je dit jaar nòg meer van het seizoen!

Op het menu:

  • Asperge à la Flamande… à la Vegamuze:
    de klassieke methode, maar dan niet zo klassiek met hollandaise op basis van aspergeschil en scrambled tofu
  • Asperge Shawarma
    Libanese klassieker met labneh, rabarber compôte en homemade pita brood
  • Asperge en appel ceviche
    Want ook rauw kan je asperge eten!
  • Homemade orechiette pasta met texturen van asperge
    gegrild, gepickeld, geglaceerd? We doen het allemaal!
  • Asperge tempura met zwarte look aioli
    Het allerbeste, echt waar!
  • Zoete Asperge & vlierbloesem cake
    Ja zelfs in een taart!
  • Asperge cocktail op basis van aspergeschil-rozenblad siroop
    Een frisse lente cocktail om de avond te starten

Prijs: €65

Inclusief uitgebreid diner, aangepaste wijn en een hele gezellige avond koken

Waar: EVA vzw, Steendam 84, 9000 Gent
Wanneer: 29 april, 18U30

Inschrijving