11 Apr / 11:00

Aan Tafel bij Vegamuze: Vegan Brunch Festijn

De lente staat voor de deur en dat viert Vegamuze graag met een oase aan unieke en kleurrijke brunchgerechtjes! Schuif jij mee aan tafel tijdens dit lentefris eetfestijn?

Verwacht je aan een explosie van kleur, zinderende specerijen en een heleboel creatieve homemade fermenten. De lokale seizoensgroente staat centraal en wordt aangevuld met smaakmakers van over heel de wereld! Kortom: daar wil je gewoon bij zijn!

Op het menu:

• kommetje Creoolse molasse- wortel granola met zelfgemaakte kokosyoghurt en gefermenteerde mango
  • fuchsia rode biet pancakes met chocoladesaus
  • zuurdesem boterham met Balinese pinda hummus en homemade kimchi en sojasaus karamel
  • knolseldertabbouleh met verse kruiden en gelakte zoete aardappel
  • shakshouka met knolgroenten, vegan spiegeleitje en huisgebakken fougasse
  • Give Peas a Chance citroencake op basis van doperwtjes

Prijs: €35 per persoon

Drankjes zoals koffie, thee, homemade kombucha en een glaasje bubbels zijn ter plekke te bestellen en betalen.

Inschrijven kan via de link bovenaan!
Plaats: RUUMI, Sint Pietersplein 4, 9000 Gent
Wanneer: 11 april 11u