Video / 28 Mar

Video: Vegamuze, Lekker Anders

Als beginnend ondernemer krijg ik vaak de vraag wat Vegamuze nu ze speciaal maakt.
Om op deze oervraag te beantwoorden, heb ik voor jullie een filmpje gemaakt waarin alles duidelijk wordt ( je kunt bij deze dus weer rustig ademhalen).
Want het is niet alleen de "wat" die bij Vegamuze net dat tikkeltje anders is, ook de "waarom" is misschien niet geheel wat je verwacht had!

Het concept "Lekker Anders" ligt me nauw aan het hart en ik geef daarom met veel plezier een beetje meer uitleg. Ben je geïnspireerd door het filmpje? Kijk dan zeker eens op de andere pagina's van deze website; misschien vind je wel iets wat op jouw lijf geschreven is?

Bovendien heb ik bewust gekozen om eens geen mainstream receptenfilmpje te maken (want daar staat je Facebook wall toch al vol mee, niet waar?) en deze keer te focussen op een persoonlijker verhaal. (Ik heb waarschijnlijk te veel naar Oprah gekeken toen ik jong was ;-) )

Maar vrees niet: de komende video's zullen niet allemaal zo "mindful" zijn en zullen eerder een "hands-on" approach hebben en jou -als toegewijde kijker- onderdompelen in de wondere wereld van Vegamuze met boordevol tips & tricks om zelf vaker plantaardig te gaan eten!

Stay tuned voor meer culinair nieuws!