Artikel / 23 May

Vegamuze Viert de Zomer!

De zomer staat voor de deur, maar door de beperkende maatregelen door de coronacrisis is het momenteel voor velen nog heel erg onzeker hoe deze eruit gaat zien... Maar niet getreurd! Want Vegamuze is er om jouw zomer in alle veiligheid én lekkerheid op te vrolijken! Van heerlijke picknick boxen tot zorgeloze zomerfeesten! (lees onder de foto verder voor alle info)

vegamuze-viert-1500x2122

Vegamuze Picknick Box

Een lange fietstocht gepland? Of ga je op een gezellige daguitstap? Dan is deze picknick box iets voor jou! Beschikbaar in 3 verschillende soorten; van een kleine hoger tot fancy dejeuner sur l’herbe mét wijn! De picknick boxen zijn beschikbaar vanaf 2 personen.

Kleine honger: €14pp (kinderen €10)
OPTIONEEL: flesje zelfgebrouwen kombucha €3pp

Grote honger: €20pp (kinderen €16)
Heerlijke mini quiches
Zoete afsluiter
OPTIONEEL: flesje zelfgebrouwen kombucha €3pp

Dejeuner sur l’herbe XXL: €35pp (inclusief fles natuurwijn!) (Kinderen €20pp)
Zakje energy boost popcorn
Heerlijke mini quiches
Zoete afsluiter
fles natuurwijn: keuze uit rood, wit of rosé
OPTIONEEL: flesje zelfgebrouwen kombucha €3pp

Bestellen kan via onze webshop

sara-dubler-2lg4wezgmg4-unsplash-1500x1000

Vegamuze’s Zomerfeest Zonder Zorgen

Wil je deze zomer jouw vrienden en familie uitnodigen voor een gezellig tuinfeest of onderonsje, maar wil je zelf niet de hele tijd achter het fornuis of de BBQ staan? Vegamuze neemt het zware keukengeploeter met veel plezier van jou over! 0% zorgen en stress, 100% smaak en sfeer!

BBQ aan Huis
Hou je van de smaak van heerlijke bbq gerechten, maar wil je niet de hele tijd achter het toestel staan? Laat het barbecuën aan Vegamuze over! Zij zorgt voor de lekkerste bbq gerechten én heerlijke maaltijdsaladen.

4 verschillende bbq gerechten + 4 verschillende maaltijdsalades = €30pp (€20 kids)
Optie wijn & bubbels: €5pp

“Marco & De Muze” Pizzafeest aan Huis
Op zoek naar een unieke avond boordevol Italiaanse charme en sfeer? Samen met Marco bakt Vegamuze heerlijke pizza’s in jouw tuin: 100% napolitaanse pizza’s met originele toppings! Deze worden met alle liefde gebakken in kleine houtoventjes die we zelf meebrengen. Alles wordt met andere woorden voorzien!

Prijzen vanaf €25pp (mogelijke extra opties zoals antipasti buffet, dessertbuffet en Italiaanse wijn én cocktails)

Zomerbuffet aan Huis
Beeld je in: een lange tafel boordevol lekkers; van brunch, koude maaltijdsalades tot warme gerechten, hapjes en desserts. Alles is mogelijk!

Prijzen vanaf €25pp

Ik-heb-iets-te-vieren-menu aan Huis
Restaurant aan huis? Ook dat is mogelijk! Kies jouw aantal gangen en wij stellen een menu op maat voor jou op. Dit menu komt Vegamuze dan in jouw keuken voor jou bereiden: Een unieke belevenis waar iedereen nog lang aan zal terugdenken!

Prijzen vanaf €30pp

Vraag jouw catering aan via hallo@vegamuze.be of via de catering pagina.

pizza3-960x640

Vegamuze’s Zomerse kookworkshop aan Huis

Wil je graag jouw onderonsje met vrienden of familie combineren met een leuk educatief aspect? Dan is de kookworkshop aan huis iets voor jou! Samen met Vegamuze kook je een heerlijk menu klaar boordevol zomerse smaken. Plezier gegarandeerd!

Een greep uit ons zomer-workshop assortiment:

• Asian Summer streetfood (Prijzen vanaf €50pp)
  • Pizza workshop (Prijzen vanaf €50pp)
  • Pizza workshop 4 kids (Prijzen vanaf €25pp)
  • Mexican taco workshop(Prijzen vanaf €50pp)
  • Mediterrane tapas (Prijzen vanaf €50pp)
  • Workshop thema op aanvraag (Prijzen vanaf €50pp)

Voor alle info en details : hallo@vegamuze.be of via onze workshop pagina!