Fotoverslag / 13 Jun

Pick-a-Pie: de Zomer Editie

Het is alweer juni en dat betekent: de laatste Pick-a-Pie verwenbox voor de zomervakantie!
Maar alvorens we er twee maandjes tussenuit knijpen en gaan genieten van de geneugten van de Italiaanse zon, brachten we met veel plezier en liefde de verwenbox van juni tot aan de deur van menig Pick-a-Pie fan!

Uiteraard stond de verwenbox van juni in teken van de zomer, met heel wat zomerse smaken en zonnige kleuren! Oh ja, en toevallig was het die dag ook Vaderdag, dus een knipoog naar vaderlief met stoere en mannelijke ingrediënten mocht uiteraard ook niet ontbreken.

pickjuni-903x553

Maar wat zat er nu in de doos?
Goeie vraag!
Wel, euh, dit:

Dame Blanche Cheezecake

cheezecake-1000x607

Wie denkt dat je als vegan geen kaastaart kunt eten heeft het mis, want deze cheezecake heeft alles in huis om jouw kazige dromen waar te maken! De 'kaas'vulling is op basis van cashewnoten en bloemkool, voor een licht en roomwit resultaat! Net als het zomers ijsje is deze Dame Blanche cheezecake afgewerkt met chocolade. De bodem bestaat uit oreo koekjes.

Lavender-Lemonade Cake

lemonade-896x515

Denk aan een frisse limonade met een subtiel aroma van verse lavendel. Denk aan zonnige terrasjes in de Provence. Deze taart is al dat en nóg meer! Een smeuïge cake met gele courgette op smaak gebracht met lavendel en zeste van citroen en afgewerkt met een zingy citroencrème: heerlijk fris en decadent tegelijk!

Pink Panther Pie

pink-panther-666x375

De bovenkant van deze squares is heerlijk vrouwelijk met veel roze en rood in de vorm van een rode biet-rozen mousse en verse aardbeien, de binnenkant is dan weer mannelijk en stoer dankzij fudgy rode bieten en chocolade cake. Decadent, rijkelijk en fruitig tegelijk!

Red Pepper Polenta Muffins

pepper-734x484

Paprika in zoete muffins? Ja, het kan! Voor de durvers onder jullie zijn er deze Italiaanse polentamuffins met basilicum en rode paprika. Perfect als tussendoortje, ontbijt, brunch of op eender ander tijdstip van de dag! Deze muffins zijn klein van formaat en echte smaakbommetjes en heerlijk met de Vegamuze basilicum "clotted cream". Voor een portie clotted cream (150gr) betaal je €5 extra.

Wil jij deze heerlijke toetjes ook zelf bestellen? Dat kan! Neem zeker een kijkje in de webshop

De volgende Pick-a-Pie verwenbox wordt geleverd op zondag 3 september! Wil jij deze ook ontvangen? Schrijf je dan nu in via deze link!

Prettige zomer iedereen!

Lieve groentjes