Artikel / 03 Apr

Pick-a-Pie: de Paas Editie

pickapie-april-1500x1500

Afgelopen weekend gingen de vele Pick-a-Pie verwenboxen opnieuw de deur uit. Wij zijn ondertussen april dus dat betekende vele frisse lentesmaakjes en een flinke knipoog naar Pasen!

Met veel plezier stel ik hieronder de Pick-a-Pie taarten aan jou voor, die ook jij vanaf nu kan bestellen op de website.

Wil jij je liever inschrijven voor Pick-a-Pie zelf? Dat kan! Schrijf je dan in via deze link.

Vegamisu

vegamisu-1000x562

Van een catchy naam gesproken! Deze vegamisu doet exact wat de naam doet vermoeden: het transporteert je naar Italiaanse oorden met de gekende smaken van de klassieke tiramisu… maar dan uiteraard volledig veganized , suikervrij én glutenvrij!
Deze wonderlijke potjes bestaan uit een crumble van amandel, dadel en koffie en worden vervolgens afgewisseld met een laag choco-koffiemousse (op basis van zoete aardappel en avocado) en een laagje vanille ‘cream cheese’ (op basis van cashew en zijden tofu). Deze vegamisu is zo al lekker, maar met extra tropisch fruit zoals mango en passievrucht worden deze Italiaanse potjes naar ongeziene exotische hoogtes getild. Een must-eat voor iedereen die houdt van tiramisu en tropisch fruit.

Appel-Knolselder cake met rozemarijn en dadelkaramel

knolselder-1000x670

Schrik niet. Knolselder past wel degelijk in een cake. In combinatie met appel en rozemarijn wordt deze vergeten knolgroente onvergetelijk! De cake is zacht en luchtig en voor een extra toefje decadentie is hij afgewerkt met dadelkaramel. Een unieke cake die je gewoonweg moet geproefd hebben!

Bolzano brownies met basilicum en pijnboompit

italiano-1000x563

Bolzano is een stadje in Noord Italië waar ik als tiener menig zomers versleten heb. De frisse berglucht in combinatie met de Italiaanse charme maakt van de stad de ultieme bestemming voor mensen die houden van berg én cultuur (én zon!). Je kan er nog genieten van Oostenrijkse desserts (want de grens is niet zo heel erg ver) en tegelijk je volproppen met Italiaanse delicatessen… Zucht. Mag ik er opnieuw heen? ;-)

Zo is deze brownie ontstaan. De klassieke decadente chocoladecake uit Oostenrijk… op smaak gebracht met Italiaanse finesse: basilicum, pijnboompit én courgette. Smeuïg, licht en lekker. Meer moet dat niet zijn.

Paasmuffins

paasmuffins-1000x675

Uiteraard mocht ik Pasen niet vergeten! Deze wortelmuffins zijn werkelijk wonderbaarlijk! Geloof je me niet? Vertrouw dan op de woorden van een van de Pick-a-Pie abonnees die schreef: “de muffins waren een explosie van smaak! Ik heb nog nooit zo'n lekkere muffin gegeten als de deze.”
Zie?
De wortelmuffins zijn op smaak gebracht met munt (want het is lente, duh!) en helemaal afgewerkt met een rijkelijke frosting met limoen en munt. Ideaal als dessert tijdens het Paasmenu of tijdens een paasbrunch.

Wil jij een of meerdere van al dit lekkers bestellen? Dat kan! Kijk dan nu op de webshop pagina!

Wil jij volgende maand (zondag 7 mei) ook een Pick-a-Pie verwenbox ontvangen met daarin 4 unieke, nieuwe Vegamuze creaties? Schrijf je dan hier in.

Tot volgende maand!
Lieve groentjes