Artikel / 24 May

Less Waste, More Taste: ontdek het nieuwe Vegamuze assortiment

Fans van het Vegamuze gebak weten al langer dan vandaag dat in elke gebakje steeds een “secret veggie” schuilt. In elke taart een of meerdere geheime groenten, omdat het jouw taartje in een mum van tijd een pak gezonder maakt, maar bovenal om aan te tonen dat je ongelofelijk creatief kan zijn met groenten.
Of het nu een klassieke wortelcake is of eerder gewaagdere taarten zoals een chocoladetaart op basis van zoete aardappel of een bananentaart met kikkererwten, altijd draai ik wel een groentje in mijn beslag. I just love my veggies!

Maar uiteraard hou ik ook van weinig afval en net daarom lanceer ik een nieuwe secret veggie formule:

Less Waste, More Taste

Het nieuwe “Less Waste, More Taste” assortiment bestaat uit 2 verschillende soorten gebak die je vanaf nu kan bestellen in de Vegamuze webshop. De volledige groente – van koop tot teen- wordt verwerkt en alle restjes –wat dan ook- worden opgebruikt. Zo belandt er veel minder in de vuilbak en zo heb jij telkens een unieke creatie op je bord. Altijd anders, altijd lekker. Een culinaire verrassing die bovendien nog eens goed is voor het milieu, zo hebben we het graag toch?

De eerste taart is…. Drumroll please…

De Compost King

compost-1000x500

Deze zoete groentecake is gemaakt met diverse “groenterestjes”. De groenten worden bovendien van kop tot teen gebruikt om voedselverspilling tegen te gaan. De inhoud van de cake is telkens een verrassing en wordt op smaak gebracht met verschillende seizoensgebonden kruiden en smaken. Bestel hem nu en laat je keer op keer verrassen!

Bonte Brownies

bonte-brownie-1000x500

Deze brownies bevatten steeds een/meerdere groenten - maar welke?- dat blijft een verrassing! Er wordt een waaier aan groeten in verwerkt die normaal in de vuilbak dreigden te belanden. Opnieuw enkele groenten gered! De brownies worden eventueel nog verder afgewerkt met kruiden en specerijen.

Wil jij dus ook proeven van heerlijke taarten, hou je van verrassingen en smaaksensaties maar niet van voedselverspilling? Dan is het Vegamuze “Less Waste More Taste” assortiment écht iets voor jou!