Artikel / 08 Mar

Internationale Vrouwendag: Korting en Giveaway voor de Ladies!

Vandaag is het Internationale Vrouwendag en dat moet –uiteraard!- gevierd worden. En hoe kan je nu iets beters vieren dan met taart?

In de huidige maatschappij blijft het belangrijk om in te zetten op vrouwenrechten en om de strijd aan te gaan tegen discriminatie en seksisme. Ook ikzelf noem me graag ‘feminist tot in de kist’ en hoop dus op deze dag met Vegamuze alle vrouwen een extra dikke pluim te geven met – jawel- taart.

1) Alle vrouwen die voor middernacht een taart bestellen in de Vegamuze webshop krijgen 10% korting. Kijk hier wat Vegamuze te bieden heeft en plaats je bestelling.
2) De eerste drie ladies die een bestelling plaatsen krijgen er zowaar ook gratis homemade granola bovenop!
3) En als dat nog niet genoeg was, is er ook nog een hoofdprijs! Ben jij vrouw en heb jij een grondige reden waarom jij een gratis taart verdient? Vul dan nu het contactformulier in en geef in het opmerkingenveld mee waarom JIJ cake verdient en wie weet win jij wel de ultieme GIRLPOWER CAKE : een chocolade-rode biet cake met roos en pistache! Helemaal gratis voor jou alleen ;-)
Dus, liefste dames, ga neuzen op de website, plaats je bestelling of laat een berichtje achter en samen vieren we hoe leuk het is om vrouw te zijn!

vrouwendag-500x498