Artikel / 28 Dec

de Vegamuze Cadeaubon: the perfect gift!

We kennen het allemaal: ondanks je belofte om dit jaar wél op tijd cadeaus te gaan inkopen voor al je vrienden en familie, ben je dit jaar toch opnieuw last-minute op zoek naar dat ene perfecte cadeau voor die al even perfecte vriend of vriendin.
De tijd dringt... Je overwint je angst om in volle shopgekte de winkelstraten te trotseren- de lange wachtrijen, die steeds onvindbare klantenkaarten, die verdomde hetelucht blazers aan de ingang van elke winkel- en dan nog vind je niets.
Niets. Nada. Noppes.

Want wat koop je nu voor die ene gigantische foodie? Alle kookboeken heeft ze al, en je kan heus niet nog een keer een Peugot pepermolen schenken. Nee toch?
En wat geef je aan je plots vegan dochter of zoon? Het kan toch wel origineler dan een pot edelgistvlokken of een paar sokken van biokatoen? Ja toch?

Wel, beste Vegamuze vriend en cadeau pelgrim, aan jouw queeste komt nu een einde! Ik presenteer jullie: de Vegamuze cadeaubon.

cadeaubon-905x639

Deze schoonheid is hét ideale geschenk voor die vegan of foodie die stiekem al alles heeft. Het bedrag bepaal je helemaal zelf en de bon is zowel geldig in de webshop (lekkere taartjes, hoezee!) en bij een inschrijving op een van de workshops of events (lekker eten, hoezaa!) .

Ben jij dus nog op zoek naar zo'n geweldig cadeau? Vraag dan nu je Vegamuze cadeaubon aan via het contactformulier.