Artikel / 25 Sep

De herfst is in het land!

De herfst is in het land, dus lanceert Vegamuze enkele unieke herfstige maaltijdboxen om jouw handen (en hart!) bij op de warmen!

Ik hou enorm veel van de herfst. Het vallen van de bladeren, het koudere weer en ja, zelfs de regenbuien maken me stiekem een klein beetje blij!
De herfst is ook de tijd van het jaar waarin je de lekkerste groenten ter beschikking hebt (Hallo pompoen! Goeie dag, paddenstoel!) en ik zie het een beetje als mijn missie om jullie deze oase aan groenten op een unieke manier te laten proeven. Want wist je dat je met een pompoen zoveel meer kan doen dan die enkel in soep verwerken?

Daarom lanceert Vegamuze 2 unieke boxen: een hartige en een zoete.
In de hartige box vind je heerlijke ovengerechten en stoofpotjes met Indische flair.
In de zoete box vind je dan weer 4 unieke herfstige gebakjes boordevol seizoensgroenten.

Het enige wat je nu nog moet doen is kaarsjes aansteken, een gezellig dekentje erbij nemen en Michael Bublé opzetten en de herfst is meteen goed ingezet!

En oh ja, uiteraard bestellen op de webshop

1-1500x2122
2-1500x2122